برترین دوربین های بدون آینه
نوشته شده توسط : آتلیه کودک

دوربین را باید مهمترین ابزار عکاسان دانست زیرا بدون آنها نمی توان به تصویربرداری هنرمندانه و باکیفیت پرداخت. با پیشرفت روزافزون آنها عکاسی نیز پیشرفت چشمگیری داشته و خلق تصاویری جالب توجه آسان تر شده است.

شاید برای وارد شدن به دنیای عکاسی و ثبت وقایع دنیای اطراف، بعد از صحبت کردن با افراد حرفه‌ای دوربین‌های بدون آینه (میرورلس – Mirrorless) و دارای قابلیت تعویض لنز را بهترین گزینه برای شروع انتخاب کرده‌اید، اما در میان انبوه مدل‌های موجود، کدام مدل‌ها به عنوان بهترین دوربین های بدون آینه شناخته می‌شوند؟ در ادامه به معرفی بهترین گزینه‌های موجود برای عکاسان تازه کار خواهیم پرداخت.
معرفی بهترین دوربین های بدون آینه

پیش از معرفی ۵ مورد از بهترین دوربین های بدون آینه ، بد نیست بدانید که میرورلس، گونه‌ای از دوربین‌های دیجیتال است که برخلاف دوربین تک‌لنزی بازتابی (SLR)، فاقد آینه و نمایاب اپتیکال یا نوری است. در ساختار این دوربین‌ها نمای مقابل به‌ حالت الکترونیکی از روی حسگر خوانده شده و سپس روی نمایشگر آن نمایان می‌شود. البته در برخی از مدل‌ها یک نمایاب یا چشمی الکترونیکی نیز در نظر گرفته می‌شود تا به عنوان یک جایگزین برای چشمی نوری ایفای نقش کند. اما در ساختار داخلی دوربین تک‌لنزی بازتابی (SLR)، یک آینه قرار دارد که نمای مقابل را از دریچه لنز به چشمی دوربین منعکس می‌کند. به دلیل داشتن این ساختار، یعنی وجود آینه داخلی، دوربین‌های SLR و DSLR در مقایسه با دوربین‌های بدون‌آینه بزرگ‌تر هستند.
عکاسی بارداری در آتلیه بارداری
در بررسی سیستم‌های مختلف دوربین‌های عکس برداری، به دلایل قانع کننده‌ای برای انتخاب دوربین‌های میرورلس می‌رسیم. بهترین دوربین های بدون آینه به راحتی قابل حمل بوده و تصاویر ثبت شده با آنان، کیفیت بسیار قابل قبولی دارند. همچنین مجموعه‌ای از لنزهای موجود برای آن‌ها و امکان کنترل دستی، فرصت بروز خلاقیت را به کاربر داده و در ابتدای ورود به دنیای عکاسی، وی را به تنظیمات اتوماتیک عادت نمی‌دهد.

وقتی که در بررسی بهترین دوربین های بدون آینه صحبت از قابلیت تعویض لنز به میان می‌آید، باید در نظر داشته باشید که لنز انتخابی می‌بایست قابلیت تطبیق با دوربین‌هایی که احتمالا در آینده خریداری می‌کنید را نیز داشته باشد. پس هنگام خرید لنز، نیاز آینده خود را نیز در نظر بگیرید.
Canon EOS M10

Canon EOS M10 از جمله بهترین دوربین های بدون آینه و کامپکت است که با داشتن اندازه‌ای کوچک به راحتی جابه‌جا می‌شود. این مدل به لطف داشتن سنسور ۱۸ مگاپیکسلی بزرگ از نوع APS-C CMOS، کیفیت عکس بسیار بالایی داشته و دست کمی از بسیاری مدل‌های DSLR موجود در بازار ندارد. با این حال، برخلاف ظاهر دوربین، عکاسی با آن پیچیده نبوده و شخص تازه کار زیاد درگیر تنظیمات دستی نخواهد شد. همانطور که از ظاهر آن مشخص است، با وجود داشتن لنز قدرتمند، Canon EOS M10 در دسته بندی کامپکت‌ها قرار گرفته و فاقد تنظیمات وحشتناک دوربین‌های حرفه‌ای است.

کاربرانی که همواره عادت به عکاسی با دوربین گوشی‌ های هوشمند داشته و اکنون پا را فراتر از آن گذاشته‌اند، از شنیدن قابلیت اتصال بدون سیم (Wi-Fi) و همچنین NFC این مدل خوشحال خواهند شد. EOS M10 به عنوان یکی از بهترین دوربین های بدون آینه به کاربر اجازه می‌دهد تا سریعا تصاویر ثبت شده را به گوشی هوشمند منتقل کرده و بعد از ویرایش، در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارد. در بخش فیلم برداری نیز این مدل قدرتمند ظاهر شده و می‌تواند با کیفیت Full HD و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه به ثبت زنده وقایع بپردازد. از دیگر ویژگی‌های آن، فوکوس اتوماتیک هیبریدی است که سوژه‌های شما را درست در نقطه فوکوس نگه می‌دارد.

Canon EOS M10 ذر لیست قدرتمندترین دوربین‌ های عکاسی قرار نمی‌گیرد، اما به لطف داشتن صفحه نمایش لمسی چرخان، لنز قدرتمند و رابط کاربری ساده یکی از بهترین دوربین های بدون آینه موجود بوده که فرصت یادگیری و عرض اندام خلاقیت را به فرد تازه کار می‌دهد. این دوربین از لنزهای EF-M (یا دیگر لنزهای با آداپتور) کانن استفاده کرده و به همراه کیت لنز ۱۵—۴۵ میلی‌متری، ۴۵۰ دلار قیمت دارد.
Fujifilm X-A3

شاید در نظر اول ظاهر جالب و جذاب این دوربین نخستین چیزی باشد که به آن توجه کرده‌اید، اما Fujifilm X-A3 با بهره بردن از یک لنز ۲۴ مگاپیکسلی APS-C، علاوه بر ظاهر، در درون خود نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. داشتن تنظیمات پیشرفته ISO این امکان را می‌دهد تا عکاس از رنج نرمال ۲۰۰ تا ۶۴۰۰ نیز فراتر رفته و به ISO 25,600 برسد، به این معنی که دوربین تصاویر نهایی با نور پایین بسیار بهتری را در مقایسه با گوشی های هوشمند ثبت خواهد کرد.

از دیگر دلایل قرار گرفتن Fujifilm X-A3 در لیست بهترین دوربین های بدون آینه ، قرار داشتن حالت‌های اتوماتیک برای تنظیم فوکوس، تنظیم نور و دیگر تنظیماتی است که به صورت دستی با دکمه‌های قرار گرفته در بالای دوریبن انجام می‌شوند؛ پس تا زمان حرفه‌ و آشنا شدن با اصطلاحات عکاسی، می‌توانید بر روی کمک آن‌ها حساب کنید. گفتنی است فیلم برداری با کیفیت Full HD با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه نیز توسط Fujifilm X-A3 امکان پذیر است.

X-A3 به خاطر داشتن حالت تقویت عکاسی پرتره و دیگر ویژگی‌ها همچون صفحه نمایش چرخان، نزد کاربران طرفدار عکاسی سلفی به محبوبیت زیادی رسیده است. تصاویر ثبت شده با این دوربین که به همراه کیت لنز ۵۰-۱۶ میلی متری ۶۰۰ دلار قیمت دارد، می‌توانند از طریق اتصال بی سیم، به راحتی به گوشی هوشمند منتقل شوند.
Olympus E-M10 II

Olympus مدتی قبل مدل OM-D E-M1 II را معرفی کرد که با وجود ارائه کیفیتی برتر، با داشتن قیمت ۲,۰۰۰ دلار، بیشتر از مبلغی که یک تازه کار برای خرج کردن در نظر می‌گیرد را نیاز داشت. خوشبختانه، برادر کوچکتر این مدل با قیمتی قابل قبول، به عنوان یکی از بهترین دوربین های بدون آینه مدتی بعد معرفی شد.

دریچه بالایی و کوچک دوربین همانند برادر بزرگ از نوع OED بوده و با داشتن ۲٫۳۶ میلیون نقطه، به کاربر اجازه عکاسی به نحوه سنتی را نیز می‌دهد، هر چند که به احتمال زیاد بیشتر کاربران صفحه نمایش لمسی چرخان آن را برای مشاهده منظره مقابل لنز ترجیح خواهند داد. همچنین یک سنسور ۵ محوره برای تثبیت عکس نیز در نظر گرفته شده که سرعت ثبت تصاویر را به ۸٫۵ فریم بر ثانیه و سرعت فیلم برداری با کیفیت Full HD را به ۶۰ فریم بر ثانیه افزایش می‌دهد. با وجود قابلیت عکس برداری با کنترل از راه دور و اشتراک گذاری فایل‌ها به وسیله اتصال بی سیم، E-M10 II را می‌توان با اطمینان کامل در لیست بهترین دوربین های بدون آینه قرار داد.

E-M10 II همانند دیگر هم‌رده‌ های تولید شده خود توسط Olympus، از یک لنز کوچکتر نسبت به سنسور APS-C استفاده شده در موارد بالایی استفاده می‌کند که در نتیجه سایز لنزهای دوربین را کاهش داده جابه‌جایی آن را راحت‌تر می‌کند. این دوربین به همراه کیت لنز ۴۲-۱۴ میلیم‌متری به قیمت ۷۰۰ دلار فروخته می‌شود.
Panasonic Lumix GX80/85

Panasonic Lumix GX80 از جمله بهترین دوربین های بدون آینه است که ویژگی فیلم برداری با کیفیت ۴K آن شدیدا چشم نوازی می‌کند. دیگر امکانات GX85 همچون سنسور مایکرو ۴/۳ با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل، نمایاب الکترونیکی و قابلیت تثبیت کنندگی لنز درونی به کمک تازه کارها آمده و فرصت یادگیری زیادی را به آنان می‌دهد. گفتی است نرخ ثبت تصاویر این دوربین ۸ فریم بر ثانیه است.

GX85 به عنوان یکی از بهترین دوربین های بدون آینه ، به لطف داشتن قابلیت فیلم برداری با کیفیت برتر ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه، چند سر و گردن از رقبای خود بالاتر می‌ایستد. ویژگی چشم نواز دیگر این مدل ۴K Photo است، به این معنی که تصاویر ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ثبت کرده و فوکوس صحیح را بعد از آن انتخاب کند.

خرید این مدل به کسانی که علاقه شدیدی به فیلم برداری و ثبت زنده تصاویر علاوه بر عکس برداری دارند، شدیدا توصیه می‌شود. همانند مدل‌های معرفی شده در بالا، GX80 نیز به عنوان یکی از بهترین دوربین های بدون آینه اشتراک گذاری فایل از طریق اتصال بی سیم را فراهم می‌کند. قیمت دوربین به همراه کیت لنز ۳۲-۱۲ میلیم‌متری ۸۰۰ دلار است.
Sony Alpha A5100

سونی اخیرا قدم‌های بلندی در زمینه تولید دوربین‌های حرفه‌ای برداشته و به این منظور مدل‌هایی همچون A99 II و A6500 را معرفی کرده است. اگر چه در مقایسه با این دو مدل، A5100 عرضه شده در سال ۲۰۱۴ کمی قدیمی به نظر می‌رسد، اما با قرار گرفتن در زمره بهترین دوربین های بدون آینه کنونی می‌تواند انتخابی بسیار مناسب برای عکاسان تازه کار باشد.

با استفاده از سنسور ۲۴٫۳ مگاپیکسلی APS-C و سیستم فوکوس اتوماتیک بسیار سریع، A5100 سرعت و کیفیت را به طور همزمان برای کاربر به ارمغان می‌آورد. از دیگر قابلیت‌های این مدل، صفحه نمایش لمسی چرخان، اتصالات بی سیم وای‌فای و ان‌اف‌سی و فیلم برداری با کیفیت Full HD با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه است.

A5100 با وجود قرار گرفتن در دسته بندی کامپکت‌ها، یک دوربین نیمه حرفه‌ای محسوب شده که با تهیه کردن لنز برای آن، می‌توانید بعد از خرید دوربین‌های حرفه‌ای سونی در آینده نیز از این لنزها استفاده کنید. قیمت این دوربین به همراه کیت لنز ۵۰-۱۶ میلی‌متری ۶۰۰ دلار است.

در نظر داشته باشید که در این مطلب، هدف ما معرفی بهترین دوربین های بدون آینه در کل تاریخ دوربین عکاسی نبوده است، بلکه عکاسان تازه کار هدف قرار داده شده تا با معرفی محصولاتی تقریبا نیمه‌ حرفه‌ای با پوشش انواع سلیقه همچون دوست داران عکاسی سلفی و یا فیلم برداری با کیفیت بالا، افراد در آستانه خرید دوربین عکاسی را راهنمایی کرده باشیم.

اگر به لیست فوق توجه کرده باشیم شاهد دوربین هایی بودید که بدون آینه بودند و در دسته دوربین های بسیار حرفه ای و گران قیمتی قرار نمی گیرند اما به نوبه خوب قابل توجه به شمار می روند.

منبع:

عکاسی





:: برچسب‌ها: عکاسی,راهنمای عکاسی,آموزش عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 شهريور 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: